Mitől száraz és piros a felső szemhéjam? Mitől múlik el?
Figyelt kérdés
Pontosan egy éve tele volt a szemem körül piros pöttyökkel amik viszkettek. Nem tudom hogy ez összefüggésben van e vele.Akkor felírt a doki eryacne-t, de ez most iszonyúan csíp.
Most piros, száraz, és mintha kicsit hámlana. Jó minőség sminket és sminklemosót használok, és rendszeresen lemosom (szemceruza, szempillaspirál).
Mivel tüntethetném el? Csak nagyon sokára kaptam időpontot bőrgyógyásznál, és nagyn zavar hogy ilyen :(
2012. máj. 19. 15:08
1/4 anonim válasza:
Ha a patikába bemész, akkor a gyógyszerész is tud rá ajánlani valamit. Egyébként én kennék rá egy kis Irgamidot (azt hiszem így kell írni a nevét) Amíg el múlik, addig ne használj semmi féle smintek se. Nővéremnek is valami brutáldrága szempillaspiráltól gyulladt be a szemhéja. Nem tartotta be az előírást, h meddig lehet használni felbontás után. Azóta vagy kisebbet vesz vagy kidobja a megadott idő szerint. Sokszor nem lehet érezni a szagán sem, h megromlott.
2/4 anonim válasza:
Mármint, kisebb adagban/tégelyben veszi.
3/4 anonim válasza:
Jó minőségű termékektől is lehet egy idő után allergiát kapni, jobb lenne ha most elhagynád, magadtól ne kenegess rá semmit, mert ronthatsz is vele, próbáld meg inkább hogyha elhagyod a sminket múlik-e.
4/4 A kérdező kommentje:
az a baj hogy ma este egy elég fontos buliba megyek ahol jól kéne kinéznem, de nem akarok rontani se rajta :S
2012. máj. 19. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!