Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Havonta kb 1szer a bal szemem...

Havonta kb 1szer a bal szemem felső részén árpa nő, ami másnapra elmúlik. Ez mitől lehet? Mivel kezeljem?

Figyelt kérdés

2012. márc. 28. 21:42
 1/8 anonim válasza:
Szia! Kérdésedre most kérdéssel felelek: Lány vagy? (Ha felelsz akkor kifejtem majd miért ezt kérdeztem...)
2012. márc. 29. 12:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt, hogy állandóan újrafertőztem magam! De utána kiderült, hogy a szempillasprirálom miatt!
2012. márc. 31. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Cseréld le a szempillaspiràlod, ha utàna sem mùlik nézesd meg a veséd, a bal szem reggelre valò felduzzadàsa arra utalhat.
2012. ápr. 1. 22:18
 4/8 anonim válasza:
Esetleg bőrgyógyásszal konzultálj..?
2012. ápr. 2. 11:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, úgyhogy a szempillaspirál veszélye nem áll fent. Bőrgyógyászatra előre kell időpont, ez meg nagyon véletlenszerűen jön ki, úgyhogy elég reménytelen, hogy pont akkor lesz, de már kértem, egy hónap múlva megyek. Vese probléma lehet?:O
2012. ápr. 2. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet veseprobléma, ha nem használsz szempillaspirált. Nekem is a szempillaspirálom miatt lett árpás többször is a szemem.
2012. ápr. 3. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:
A szemészetre kellene menni. Nagyonjó kenöcsöket adnak. De neked is oda kell figyelni . pl mindig tiszta törölközöt használj a szemedre, ha egyiket megtörölted a másikhoz szintén uj tiszta töri kell. ( a legjobb ha eldobható törlökendöt használsz ami nincs átitava semmivel. Ne nyujkálj a szemedhez. Ha kenöcsöt, vagy szemcseppet ir az orvos, azt is kézmosás után kell használni.
2012. ápr. 3. 12:45
 8/8 anonim válasza:
kisebb koromba nekem is volt sokszor, és egyszerűen kinőttem...
2012. ápr. 9. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!