SOS! Görényemnek egy száraz tüske ment a felső szemhéjába, nem tudom kiszedni, mert nagyon fáj neki! Mit tegyek?
Anya már a macskának kiszedte és nem lett semmi baja, de most nincs itthon! Légyszi, segítsetek!
Ha tudtok olyan módszert amivel felpuhíthatnám a bőrét vagy kevésbé fájdalmasan ki tudnám venni a tüskét akkor légyszi írjátok le!!!!!! Nagyon meg vagyok ijedve. Nem tudom pontosan hogy hová szúródott a tüske lehet a szemébe. Esetleg ha rosszul húzom ki akkor megvakulhat??
megmondani nem tudom mit tegyél a görénnyel, de a tüskék forrását tüntesd el.
ha egy kaktusz az, akkor vidd át valahova vagy ajándékozd el. ha valami tárgy, akkor dobd ki. ha rózsa, akkor vágd le a töviseit.
amúgy nekem pont ezért nincs kaktuszom, mert van egy cicám...
amit tudsz az annyi, hogy elviszed állatorvoshoz vagy be állatkórházba. már nem tudok mondani.
ha elkezdene gennyesedni, akkor egy kis Kamillateával tudod megmosni a sebet (teába vattát belemártod, kinyomod, ne legyen sok és nem csöpögjön, majd áttörölgeted a sebet. ezt naponta 3-kor nem árt.
remélem hamar meggyógyul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!