Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől pirosodhatott be a...

Mitől pirosodhatott be a szemem? Lennt magyarázat!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A bal szememnél az egyik oldalon a fehér rész be van pirosodva. Nem fáj, meg nem nyúltam bele semmivel elileg, de már tegnap is ilyen volt. Nem tudjátok mitől lehet?

2012. máj. 18. 20:13
 1/4 chabeeca válasza:
Lehet allergiás reakció,akár pollenre.
2012. máj. 18. 20:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Aha, hát lehet, hogy attól van, nem tudom.

És én tudok vele valamit csinálni? vagy majd elmúlik magától?

2012. máj. 18. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell allergia, az is elég ha megerőlteted, mert túl sokat tanultál vagy gépeztél mondjuk. Pihentesd a szemed, ha nem múlik vagy többször is visszatér a dolog akkor meg nézesd meg a szemed.
2012. máj. 18. 20:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Ja hát vizsgaidőszakom van, szóval a nap 2/3-ban olvasok vagy a gép előtt ülök és szintén onnan tanulok, akkor lehet ezért, csak nem ez az első hogy ilyen sokat tanulok egy nap, és ilyen még nem volt, ezért volt fura most.

De köszönöm a választ, akkor amennyit tudom pihentetem, remélem elmúlik, mert fájni szerencsére nem fáj.

2012. máj. 18. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!