Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hány éves vagy? és mekkora...

Hány éves vagy? és mekkora alap és erektált állapotban? (magyarázat lennt)

Figyelt kérdés
Tudod elég unalmas kérdés,de mindenki csak erektált állapotban írja le mekkora és a valósághoz az alap állapot is hozzátartozna,amiről valahogy senki nem mer beszélni.
2012. febr. 15. 11:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem az, hogy senki nem mer, csak kit érdekel? :D:D Felállítva kell használni, amúgy csak pisilni kell vele :D
2012. febr. 15. 11:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Van a "vérpuca", meg a "húspuca". Nagyjából ugyanakkora lesz üzemkész állapotban, viszont az utóbbi jobban mutat a strandon.
2012. febr. 15. 11:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem azért az is lényeges,mert nem egyből állva fogja a csajod látni,meg alapból nem mindegy mekkora van,vannak helyzetek amikor mások előtt kell vetkőzni.Meg magunknak sem mindegy most 3cm van alapból,vagy 13 nem?
2012. febr. 15. 13:38
 4/11 anonim ***** válasza:

1. a csaj először állva fogja látni

2. tökmindegy, hogy mekora, ha nem tudod használni

3. nem a zuhanyzóban fogod használni

2012. febr. 15. 14:12
 5/11 anonim ***** válasza:
A csaj nem állva fogja látni? :D Elég szégyen, hogy ha már lekerül a boxer és nem áll neki addigra :D
2012. febr. 15. 14:23
 6/11 anonim ***** válasza:
A csajra nézve főleg... :)
2012. febr. 15. 14:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem méretileg alapból,meg akcióban sincs gondom,mert barátnőmmel már 1,5 éve együtt vagyunk,itt most pusztán kíváncsiságról van szó,mert a kamuszöveg mindenhol megy,de a kérdésemre még mindig nem kaptam válaszokat,nem vállalta még senki a saját valóságát mekkora az akkora:).
2012. febr. 16. 11:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Talán mert csak téged érdekel alap állapotban :D
2012. febr. 16. 11:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Hidd el mást is ő nevükben is írok,ja és akik kérték többségben csajok,azt mondták nem merem kiírni,megtettem,de azt is mondták tuti nem fogok választ kapni,mert nem merik vállalni,elterelik a kérdést,ebben is igazuk lett.
2012. febr. 16. 11:15
 10/11 anonim válasza:
na akkor én leírom neked elsőnek, ha ennyire érdekel: alap állapotban 12 cm, állva 21cm
2012. febr. 20. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!