Miért van ez? (Kérdés túl rövid, a magyarázat túl hosszú)
Figyelt kérdés
Bakteriális fertőzésre kaptam Lacto feel hüvelygélt, 7 napig használtam és minden este kifolyt ugye,és ahogy kifolyt égette a hüvelyem bemenetét és a húgycsövem nyílását is. Aztán visszamentem az orvoshoz, mert még kellemetlen szaga volt, erre kaptam Betadine hüvelykúpot, és ez ugyanígy csíp és éget.2012. jan. 19. 18:07
1/2 anonim válasza:
Addig menj vissza dokihoz, amíg minden panaszod meg nem szűnik.
2/2 A kérdező kommentje:
Mindenképp vissza fogok menni. Szerinted azért irritál mindkét gyógyszer, mert allergiás vagyok rá vagy csak így gyógyít? Most először szedtem össze valamit, nem igazán tudom, hogy a kezelés alatt kell-e egyáltalán ilyet érezni.
2012. jan. 20. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!