Mit tudnék tenni?
4 éve viselek szemüveget. Nagyon utálom.. Folyton koszos lesz az üvege, nem tudom viselni tesin, mivel attól félek, hogy pofán talál a labda és az üveg beletörik a szemembe. Állandóan futás közben mikor izzadok akkor lecsúszik rólam. Valamint szeretnék nyáron napszemüveget is viselni. + a szemüveg amúgy sem áll nekem jól, mind1, hogy milyen.. Kontaktlencsét szeretnék, ami viszont nagyon drága. A szüleim sajnos nem engedhetik meg maguknak, hogy ilyenekre költsék a pénzt.. 2 hónap után belementek, hogy megvizsgáltatjuk a szemem, hogy alkalmas vagyok-e rá. Alkalmas vagyok rá. Kaptam 6 pár napi kontaktlencsét, megtanultam használni és soha többé nem fogok szemüveget viselni! Ekkora szabadságot még sosem éreztem! Egyszerűen imádom! Nézegettem a boltban, és 30 darab (15 napra) 10e forint.. Szóval egy hónapra 20 ezer lenne a lencse, ami horribilis összeg.. Ha fele ennyi lenne, még az is rohadt drága lenne.. Mit tudnék tenni? Szeretnék normálisan sportolni, és jól látni anélül, hogy egy fém keret lenne a fejemen.. :/ Van valami módszer, hogy olcsóbban beszerezzem valahonnan? :/
Előre is köszönöm a válaszokat
Elmész dolgozni, és probléma megoldva.
Mást sajnos nem tudsz tenni, mert tényleg r.hadt drága.
Hát nem tudom te milyen boltban én milyen lencsét néztél ennyiért de nem az reális ára a kontaktlencsének az biztos.
Én egy hónapja műttettem meg a szemem, előtte 3 évig hordtam napi szinten lencsét és nekem 10ezer volt 3 hónapra havi lencsék.
Tavaly év vége körül vettem utoljára lencsét, akkor még ugyanúgy 10ezer volt 3 hónapnyi adag (3 pár - 90 alkalom), lehet hogy az áfával ez is kicsit feljebb ment, de biztos nem annyira hogy most 60ezer lenne 3 hónapra..
Szóval menj el egy normálisabb helyre és ott nézd meg.
Én már nem veszek mert kb 1 hónapja megműttettem, de egyébként egy közel eső kis optikában vettem és mondom 3 hónapra volt 10000 összesen, tehát leosztva egy hónapra 3300. Szóval szerintem menj és nézz körbe máshol is mert saját tapasztalatból mondom, hogy LÉTEZIK olcsóbb :D
Egyébként meg is maradt egy db-om, nem tudom neked hanyas kell, de ha Bp-en laksz vagy jársz erre és -2.5es kéne akkor azt odaadom szivesen, meg egy kevés folyadék is van hozzá.
szia:)
én is szemüveges voltam..10 évesen megkaptam az első havi kontaktlencsémet..én biofinity-t használok..tesóm is azt használ igy 25 forint kettőnkre úgy hogy az én csomagomból az egyik tórikus..és ha veszel belőle ugye 1 csomagban 3 lencse van..és havi lencse szóval elég 3 hónapig.
szóval KB. 12500 forint 3 hónapra. és a biofinity nekem kényelmes és ha azt vesszük nem is olyan drága..de ez egyénfüggő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!