Hírtelen táskás szemek ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Száraz arcbőrömet időnként be szoktam kennié. 1-2 hete viszont mintha a szem alatt alergiás lenne a bőröm és előszőr kiszáradt, majd táskás lett a folyamatos kenegetéstől. Mivel férfi vagyok, így nem hiúságból csak a száraz bőr miatt kenegettem. Viszont az újjonnan kialakúlt táskák idegesítenek. Mit lehetne tenni?2012. febr. 29. 09:08
1/4 anonim válasza:
A táskás szem vese problémára utalhat. Nem vagy felfázva? Pisilsz eleget?
2/4 A kérdező kommentje:
Vesekövem szokott lenni, de most szerintem nincs gond. Sokat iszok. Ráadásúl a táskás szemeket egy bör irritáció előzte meg (szerintem az egyik krém) és utána ha rákentem mást akkor lett ilyen.
2012. febr. 29. 09:19
3/4 anonim válasza:
Ne kend akkor illatosított krémekkel, valószínűleg allergiás vagy rájuk. Hideg kamillateával borogasd, vagy lereszelt nyers krumplit tegyél zsebkendőbe, és azt tedd a szemedre, vagy fekete tea kifőzött hideg filterével is csökkentheted a táskákat a szemed alatt.
Az előző voltam.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a kamilla lesz az első amit kipróbálok!
2012. febr. 29. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!