Nagyon durva karikás, táskás szemmel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Karikás mindig, akár 12 órát alszok, akár kettőt. Hiába kenem, borogatom, jegelem, marad ugyanolyan.
Táskás alapállapotban nem, viszont ha nevetek, akkor felgyűrődik és nagggyon csúnya.
2011. jún. 18. 14:45
2/4 Ludens válasza:
Kedves Kérdező!
A táskás szem, ha az alvás kielégítő mennyiségű és minőségű akkor általában folyadék vagy vas hiányra hívja fel a figyelmet. Tehát több folyadék bevitel és egészségesebb változatos étrendd segíteni szokott. Ezenkívül csökkent máj funkciót vagy minden olyan bettegséget szokott kisérni mely szövetek közötti folyadékot szapirít fel.
3/4 anonim válasza:
Nekem is mindig ilyen a szemem, évek óta. Félig öröklött hajlam. Másrészt vérképem hibátlan, semmi vashiány meg ilyenek, napi 2 liter vizet általában meg szoktam inni, nem mert szomjas vagyok, hanem mert nekem is ezt mondták, hogy biztos attól van. Hát nem:) A hajlam mellett az alacsony párna az oka! Nekem ilyen gerinctámaszos szivacspárnám van, lapos. De mikor magasabb párnán szoktam aludni idegen helyen sose lesz olyan durva a szemem. Szóval magasabb párna, de vigyázz a nyakadra, a túl magastól elalhatod. 21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!