Mit lehet csinálni a karikás szemmel?
igen, ez hajlam. Az enyém is ilyen. Alapozóval lehet rajta segíteni.
Azok a golyós szem hűsítők szart sem érnek.
Tudod mi enyhíti nekem?
A sport. A futás, de főleg az úszás.
Talán a vérkeringés mássága miatt
próbáltam már uborkát :-). Tényleg nem nagyon használ semmi. Mindig azt hiszik, hogy fáradt vagyok-e de már nem foglalkozom vele.
Én is megtudtam, hogy ez egy hajlam, bár a családomban mindenki normális szemű.
Ne emészd magad emiatt. Próbáld még ki azt, hogy a zuhany vízsugarát ráereszted és azzal masszirozod. Én gyógyfürdőben a vízsugár alá tartottam a fejem. Úgy láttam utána, hogy sokkal szebb.
Lélektanilag jobb mindenesetre
Sziasztok!
Sok jó dolgokat írtatok ide, igen ez mind így van csak Én még hozzá tennék néhány észrevételt és tapasztalatot is.
Igen sok sport kell hozzá, egészséges étrend, sok folyadék bevitele,( ez legyen víz inkább ). Valószínüleg a bőrödnek kevés a folyadék tartalma az lehet a fő probléma. Az viszont az immurencer gyengülésére utal. Nem kell kétségbe essni smmi gond, csak egyszerüen egészségessen kell élni. Egészségessen táplálkozzni egy nap 5 ször keveset 3 órás eltérésekkel, kevés zsírtartalommal, cukor nagyon kevés stb... Van még egy trükk ami sok mindenre jó, ez saját tapasztalat és sok más barátomnak is sígített a módszerem.
Nem nagy ördöngősség megmosod a kezed és bevizezed az arcod rendessen, majd nem törlöd meg az arcod, hanem hagyod hogy felszívja a bőröd a vizet. Ezt nyugodtan napi 3-4 alkalommal csinállhatod és 2 hét után látni fogod a változást. Ezt garantálom ! Amúgy ez a trük még jó pattanások ellen is . A lényeg hogy ha hozzá érsz az arcodhoz, legyen mindíg tiszta a kezed és rendszeressen kell itatni az arcot vízzel . Remélem tudtam segíteni .
Üdv : apen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!