Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kezdhetek aggódni?

Kezdhetek aggódni?

Figyelt kérdés

A szemem soha se volt ennyiszer kötőhártya gyulladásos, mint az elmúlt másfél hónapba. Összesen 4x volt nagyon durván begyulladva a szemem. Eleve, hogy 1 hét minimum a gyógyulási idő. ráadásul mindig ugyan azt az antibiotikumos szemcseppet írták fel, ami szerintem mér a 3. után nem is hatott annyira. Most meg kíváncsi vagyok mi lesz. Apa azt mondta, hogy ez már nem játék, és hogy akár a szemem is oda lehet emiatt. Azt mondta, a következőnél már el kell menni egy komolyabb szemorvoshoz mert ez nem állapot.

Nem szoktam turkálni a szemembe, nem szoktam belekenni dolgokat, szóval nem tudom mi lehet. De ez már tényleg ennyire gázos? Hogy akár a szemem is oda lehet emiatt?

Nem fogok itt ülni a gép előtt, de ez nagyon aggaszt és most is fél szemmel hunyorgok úgyhogy nem is írok többet!

2012. márc. 12. 19:06
 1/2 tetris ***** válasza:
Ettől nem fog elveszni a látásod, de tényleg érdemes lenne megnézetni egy komolyabb helyen. Talán a Szemészeti Klinika lenne a legjobb.( Budapest IX., ker Tömő utca nemtudomhány.)
2012. márc. 12. 19:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Allergia miatt is kialakulhat kötőhártya gyulladás, nem csak bakteriális, vagy vírusos fertőzés miatt.
2012. márc. 12. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!