Problémám a következő, hogy mint a képen is látható enyhén kancsi vagyok. Mit tehetnék?
Miért van az, ha a távolba nézek, akkor szépen áll a szemem, ha viszont egy ember előtt, vagy más előtt (tükör) állok akkor befele megy a szemem? Ezt mivel lehetne orvosolni. Kontaktlencse, műtét stb.
Egy másik a tükör előtt, de ha szembe nézek valakivel, akkor is ilyen, csak amúgy nem:(
35 éves vagyok, és nagyon zavar. TB támogatja, és jobb lesz utána? Tolna megyében van aki megcsinálja jól?
Én is azon a véleményen vagyok hogy inkább próbáld elfogadni minthogy daraboltasd magad.Nekem is vannak testi,esztétikai hibáim,mindenkinek vannak (tisztelet a kivételnek ami kb 0.1%-a az emberiségnek) de én inkább elfogadom ahogy van minthogy műtőasztalra feküdjek.
De hogy el is rémisszelek,az egyik szomszédom nem volt megelégedve a vállával mert valahogy ferdén állt a válla.Szeletelő alá feküdt,aztán az orvos rossz gyógyszert irt fel műtét után és szétmarta a gyomrát.A hátralévő életében egy zacskót kel hordjon az oldalán amibe megy a salak anyag.De legalább a válla jól áll és nem kell WC-re járjon.
Másik ismerősöm el akarta "köttetni magát" hogy ne legyen terhes.A műtét során komplikáció lépett fel,ő is zacskóval jár a továbbiakban.De legalább attól már nem kell féljen hogy terhes lesz és a továbbiakban neki sem kell több WC papírt venni.
Elnézést ha bárkit is megbántok ezzel de nekem az a véleményem hogyha valaki műtőasztalra fekszik ilyen jelentéktelen dolgok miatt és kockáztatja a saját egészségét az nem normális.Én nagyon ellenzem az ilyen esztétikai műtéteket.
Én biztos hogy addig nem fekszek szike alá még minden működik rajtam,bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!