Ha lézeres szemműtétet szeretnék, és alkalmas vagyok rá, én választhatom ki, hogy melyiket szeretném? (PRK, vagy Lasik, vagy stb)
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 19:14
1/6 anonim válasza:
Az orvossal kell megbeszélni, hogy melyik módszer lenne számodra a tokéletes. Amennyiben az osszes módszer alkalmazható nálad, akkor te dontod el, hogy melyiket szeretnéd.
2/6 anonim válasza:
Jó barátunk a google miért nem nézel ott utána mielőtt ilyeneket írsz ki?
3/6 anonim válasza:
Sztk ra nem végeznek lézeres szemműtétet. Pénzért meg olyat csináltatsz, amilyent akarsz.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem a pénzről van szó...Nem ez volt a kérdés.
2012. jan. 10. 16:25
5/6 jamesbond válasza:
Nem biztos hogy mindegyik szóba jöhet. Vizsgálat után lehet csak megmondani.
Csak a PRK, vagy az Intrakasik jöhet szóba manapság.
Nagyon vigyázni kell, mert még vannak klinikák ahol a sima LASIK-ot is csinálják sajnos, ami nagyon veszélyes is lehet.
Nem véletlen hogy mindenféle marketing nevek alatt próbálnak rávenni (pld.Zyoptix).
Ne sajnáld a fáradtságot, és alaposan nézz utána!
A TE szemedről van szó.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, eredetileg is azért tettem fel a kérdést, mert tájékozódtam, és nagyon remélem, hogy alkalmas leszek a PRK-ra, mert nekem az a legszimpatikusabb.
2012. jan. 11. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!