Miért fáj a szemem ha a fájdalommentes lézeres szemműtétet végezték el rajtam?
Szia!
Mesélnél nekem is, hogy mi okból vállaltad a műtétet, milyen volt, hogy zajlott, stb? Én is előtte állok még, és érdekelne személyes tapasztalat...
Köszi előre is!
nah, én a lasek műtétet választottam, ami a fájdalom mentes(most már nem fáj, csak véres meg kicsit homályos :D)
az orvos behívott, adott egy szemcseppett, utánna vártam amég a többi embert megműtötte, aztán kaptam egy ilyen izét a fejemre ami elfedi a hajamat, behívtak a műtőbe kaptam még egy szemcseppett aztán lefeküdtem, kaptam az arcomra ilyen takaró akármit, ami csak a jobb szememet hagyta takaratlanúl (ez volt a rossz szemem) ezután fentébb csúsztattak a lézerhez kaptam ilyen szem terpesztőt, ettől nem tudtam összecsukni a szemem, egy speciális műszerrel hámréteget csinaltak, na ez fájt, de a doki azt mondta azért fájt mert kicsi a szeme, a hámréteget felhajtották, utána jött a lézer, ez pár percig tartott, amíg lézereztek égett szagot éreztem, aműtét befejeztével visszahajtották a hámot, lefertőtlenítették a szemem utána kész is volt
Szia! Köszi a választ!
A hámréteg készítése mennyire fájt? Mihez lehetne hasonlítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!