Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől lehet kék a szemem fehérje?

Mitől lehet kék a szemem fehérje?

Figyelt kérdés

Egy jó ideje észrevettem már, de az óta többen mondják, hogy jéé, kék a szemed! De amúgy meg barna szemem van, úgyhogy ők is erre gondolnak. Elég erősen kék, viszonylag sötét. Legalább is a fehérhez képest mindenképpen.

Hipochonder vagyok, így nagyon sokat kerestem már a neten, de nem találtam semmit. Csak egy csontbetegségről tudok, amitől bekékülhet a szem, de az nem ilyen kék, és átmeneti. Meg olyan betegségem nincs. Szóval nem tudom, mitől lehet...

2011. okt. 16. 18:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászólónak írom, hogy gyerekeknél ez a normális, a legtöbb gyereknek jobban. vagy kevésbé, de kékes a szemfehérje (persze nem extrém mértékben).
2014. júl. 9. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!