Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mindkét szemem be van vérezve,...

Mindkét szemem be van vérezve, és a szemem fehérje belülről halványszürkén el van szineződve, mi a bajom?

Figyelt kérdés

3 hete kb megfájdult mind2 szemem azóta látom hogy be van vérezve enyhén rözsaszines "erekkel" (csak pár) látásromlást nem tapasztalok, néha fáj de csak enyhén kicsit nyugtalanít. Neten egy szemésznél rákérdeztem aztmondja h valsz enyhe gyulladás és menjek szemészhez, szerintetek?

Szemészhez mindenképpen megyek a héten csak addig jólenne sorstársak felől hallani:)

2009. aug. 8. 23:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Az enyém is körülbelül így néz ki, teljesen be van vérezgetve. Napi tizenX órák a monitor előtt jót tesznek az utóbbi időben. Én nem megyek vele szemészhez, amíg ez van, kihúzom visine-nel. Évente egyszer-kétszer eljátszom, semmi bajom sincs.

Ha neked nem lehet ilyen oka, akkor viszont tényleg jó, hogy elmégy.

2009. aug. 9. 00:01
 2/2 A kérdező kommentje:
hát napi 10 órát énis gépezek az biztos, lehet ahoz lenne köze? most cseréltem crt-ről lcd monitorra így azért jobb:) mindegy azért elmegyek kitudja..:)
2009. aug. 9. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!