A bal szemem mitől lehet rossz már kis korom óta, és megjavulhatna valamitől?
Fennt már írtam, hogy a dokik szerint nem érdemes lézeres és semmilyen műtétet végezni, azt sem tudják konkrétan mi a baja a szememnek és hogy mi váltotta ki, vagy h lehetne e egyáltalán gyógyítani, vagy csak megállítani késleltetni a látásromlást. Csak annyit mnodanak nem használom a szemem eléggé, akkorsem ha nézek, ez már a rossz látás miatt van, de hogy mitől lett róssz, vagy egyáltalán mi sérült ilyenkor, így születtem e vagy később alakult ki? seenki nem tudja. A volt osztálytársam öccsét lézerrel műtötték, elcseszték neki, most is szarul lát és még kancsal is.
Nem tudok áldozni rá pénzt, mert nekem még az olcsó dolgokra sincs pénzem. Főleg nem az utókezelésekre. Meg én egerszegi vagyok, nem tehetem meg hogy ezért mindig pestre utazgassak. Ha tévétől lenne rossz, akkor mnidkét szemem rossz lenne. Ti hisztek abban, hogy mniden testi bajnak lelki eredete van? azt írják aki rosszúl lát vagy vak, az azért lett olyan, mert jelenlegi életében vagy előző életében nem akart valamit meglátni, észrevenni.
Akinek a gerince fáj, annak meg lelki támaszra lenne szüksége. Akinek szorulása van és egyéb bélpriblémái az nem akar valami régi dolgot, emléket elengedni, akinek hasmenése van az olyat dob ki, amit meg kéne tartani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!