Vélemény? Kell erősebb?
Kicsikorom óra szemüveges vagyok, folyamatosan romlik a szemem, most már -6-osnál tartok, 1 év alatt 1 dioptriát romlott. Optikus azt mondta, h még sokáig romlani fog, és nem tudok vele mit kezdeni. SZTK-s doki szerint sem állt még meg a romlásban. Én viszont azt látom, hogy mióta rendszeresen hordom a szemüveget azóta romlik.
Mostani szemüvegem -5-ös, még nem tudtam venni újat. De félek h megint az lesz h hozzászokik a szemem és pár hónap után megint nem fogok jól látni. Amennyit kell, ezzel is látok. Szemüveg nélkül meg kb annyit mint egy csecsemő.
hány éves vagy?
amúgy igen, kell az erősebb, ha rossz szemüveget hordasz, akkor ront a szemeden, ha jót, akkor az segíti a látást
és meg fog állni, nekem már vagy 8-10 éve nem változott, 6 éves koromban kaptam szemüveget és 24-26 éves koromig erősödött
Kb. 23-25 éves korig romlik. Most már nem fog nagyon. Ha már stabilizálódott (tehát mondjuk 5 év múlva), akkor megfontolásra érdemes a műtét.
"Én viszont azt látom, hogy mióta rendszeresen hordom a szemüveget azóta romlik."
Csak hát a kettő között nincs ok-okozati kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!