Miért hunyorítok mindig?
Figyelt kérdés
Ha éjszaka kimegyek a WC-re és felkapcsolom a villanyt, 12 másodpercig hunyorítok aztán nem! DE most netezés közben is szoktam hunyorítani, pedig kis asztali lámpám van! Ha kikapcsolom a monitort meg lekapcsolom a lámpát még akkor is hunyorítok egy kicsit, de ez egy jó 20-30 perc után elmúlik! Nappal nem de este még minimális fénynél hunyorítok és sötétben is egy 30 percet! Mitől van ez? Miért hunyorítok még sötétségben is! Sőt olyan is volt, hogy tV nézés közben hunyorítottam! A TV 37colos 100HZ-es a monitorom pedig 21,6 colos LED-es! Miért hunyorítok? És szemüveges vagyok! A bal szemem: -1,75 a jobb szemem: -1,952011. szept. 14. 20:16
1/4 anonim válasza:
Nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani ennek, ha felkapcsolod a villanyt mindenki hunyorog, mert mindenki valamilyen szinten fényérzékeny és kell amíg megszokja a szemed. De tipikus tünete a szemromlásnak is a hunyorgás, szóval nézessétek meg a szemed...
2/4 anonim válasza:
Romlik a szemed és így korrigálsz.
3/4 anonim válasza:
nem jó a lencse erőssége, a cilinder, elgörbült a keret, vagy csak sokat csúszkál rajtad, nem jól van beállítva és folyton fókuszálnod kell, stb...
egy optikában is szívesen segítenek, de egy vizsgálatra mindenképp menj el.
4/4 A kérdező kommentje:
1 hónapja voltam a szemvizsgálaton, és nem romlott a szemem! Ez a 2 év, hogy a szemem nem romlott!
2011. szept. 15. 18:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!