Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyi idő amíg a szemem...

Mennyi idő amíg a szemem megszokja az új szemüveget?

Figyelt kérdés

Több mint 10 éve vagyok szemüveges, most kaptam a 4-ik szemüveget, ezúttal javult a jobb szemem. De amióta hordom, most 5-ik napja, folyamatosan fáj a fejem. Nem tudom ez mennyire normális, még várjak pár napot amíg jobb lesz vagy valószínűleg nem lett jó az új szemüveg és vigyem vissza inkább... Nem emlékszem hogy a korábbi szemüvegeimnél volt e ilyen hosszú ideig fejfájásom. Most ráadásul hideg front is van a napokban arra is érzékeny vagyok.

-2,50 a bal szemem, ez nem változott,

- 2,00 lett a jobb szememre az új lencse, előtte az is -2,50 volt.

tegnap 11:19
 1/3 Amadeus Morozov válasza:
Lehet két hét is, mire teljesen megszokod.
tegnap 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért is lehet, mert valószínűleg nem javult. Ugyan mitől javult volna? Egyszerűen csak jobbnak mérték, fél dioptriához elég 1 sort eltalálni még. Aztán ehhez kaptál lencsét, ami persze nem passzol most.
tegnap 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Annyira minimális a különbség, hogy ennek azonnal jónak kéne lennie.
tegnap 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!