Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Megszúrtam a szemem egy...

Megszúrtam a szemem egy kicsit egy fogpiszkálóval, most homályosan látok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
( ne kérdezzétek,ne osszatok, nem vagyok hülye, hosszú a sztori, nagyon megijedtem, véletlen volt.) a lényeg h kicsit megszúrtam a szemem, van egy picike folt benne és egy ér jelent meg a foltból. :S. Kicsit homályosan is látok azzal a szememmel. Mit tegyek? Magától meggyógyul, mert nem fáj, picit érzem ugyan, de nem fáj. Tudom, hogy a legjobb lenne ha elmennék vele orvoshoz, de mégis mit tud mondani? Remélem javul a helyzet...
2009. ápr. 22. 20:47
 1/4 A kérdező kommentje:
" magától meggyógyul? mert nem fáj..."
2009. ápr. 22. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:

hát, velem is volt ilyen, de én szemceruzával szúrtam meg a szemem...:S

ha nem fáj, nem lehet olyan gáz, de ha van otthon szemcseppetek egy-két cseppet cseppencs a szemeidre, vagy mosd ki vízzel.

2009. ápr. 22. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem mindenképp menj el orvoshoz, mert nem rég jártam úgy, hogy egy üvegszilánk belepattant a szemembe, de ki is esett. Fájt, fájt, de nem foglalkoztam vele, bepirosodott, fényérzékeny lettem és homályosan láttam, ráadásul még egy apró kis pontszerű gombóc is lett a szemembe, valami betokosodott. Mikor három nap után elmentem orvoshoz, nagyon lecseszett, hogy miért nem mentem előbb. Érzéstelenítőt kaptam a szemembe, és azt a kis gombócot felvágta, kipucolta, de úgy , hogy valami hártyát előtte lekapart onnan. (bocsi a pontos nevét nem tudom)

Az eljárás nem volt kellemes, de örülök, hogy elmentem mégis orvoshoz.

Te is menj el mindenképp, mert a szemünk világa pótolhatatlan!

Vigyázz magadra!!!!!

2009. ápr. 22. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
39%

"Tudom, hogy a legjobb lenne ha elmennék vele orvoshoz, de mégis mit tud mondani?"

Egy ilyen kijelnetés után nehéz nem osztani... Öszintén szólva azt sem értem mi a kérdés, tudod, hogy orvoshoz kell menni. Ennyi. És majd azt mondja meg, hogy hogyan lehet gyógyítani, egyáltalán kell-e.

2009. ápr. 22. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!