Megszúrtam a szemem egy kicsit egy fogpiszkálóval, most homályosan látok, mit tegyek?
hát, velem is volt ilyen, de én szemceruzával szúrtam meg a szemem...:S
ha nem fáj, nem lehet olyan gáz, de ha van otthon szemcseppetek egy-két cseppet cseppencs a szemeidre, vagy mosd ki vízzel.
Szia!
Szerintem mindenképp menj el orvoshoz, mert nem rég jártam úgy, hogy egy üvegszilánk belepattant a szemembe, de ki is esett. Fájt, fájt, de nem foglalkoztam vele, bepirosodott, fényérzékeny lettem és homályosan láttam, ráadásul még egy apró kis pontszerű gombóc is lett a szemembe, valami betokosodott. Mikor három nap után elmentem orvoshoz, nagyon lecseszett, hogy miért nem mentem előbb. Érzéstelenítőt kaptam a szemembe, és azt a kis gombócot felvágta, kipucolta, de úgy , hogy valami hártyát előtte lekapart onnan. (bocsi a pontos nevét nem tudom)
Az eljárás nem volt kellemes, de örülök, hogy elmentem mégis orvoshoz.
Te is menj el mindenképp, mert a szemünk világa pótolhatatlan!
Vigyázz magadra!!!!!
"Tudom, hogy a legjobb lenne ha elmennék vele orvoshoz, de mégis mit tud mondani?"
Egy ilyen kijelnetés után nehéz nem osztani... Öszintén szólva azt sem értem mi a kérdés, tudod, hogy orvoshoz kell menni. Ennyi. És majd azt mondja meg, hogy hogyan lehet gyógyítani, egyáltalán kell-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!