Volt a mellemen valami felszíni dudor, azt hittem, esetleg betokosodott mitesszer v. hasonló. Megszúrtam, valami fehérnek láttam a tetejét, és felvágtam. Hülyeség volt, tudom. Menjek ügyeletre vagy ráérek hétfőn? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Most vérzik, nem nagyon akar elállni, lüktet és dagad.2009. júl. 4. 22:01
1/14 anonim válasza:
hát jó ötlet hogy elmenj az ügyeletre, nem kéne hogy elfertőződjön, mert akkor rosszabb lehet
2/14 A kérdező kommentje:
lebetadinoztam meg eleve minden steril volt, sztem nem emiatt dagad, valszeg valami olyanhoz nyúltam amihez nem kellett volna:(
2009. júl. 4. 22:09
3/14 anonim válasza:
Gyorsan az ügyeletre. Biztos, ami biztos...
4/14 A kérdező kommentje:
most meg elkezdtek valami szálak jönni belőle (mint a vatta, pedig közelben se volt) kihúztam, és erre ott egy luk.
megyek ügyeletre...
2009. júl. 4. 22:34
5/14 anonim válasza:
na mi lett? mi az vegul? ird meg mind varjuk hogy mi az eredmeny !!!!
6/14 anonim válasza:
remélem nem lesz baj, írd meg mi lett!!!
7/14 anonim válasza:
Jesszus szegénykém. Én is szoktam magam műteni,de hálistennek ilyen velem még sosem volt.
8/14 anonim válasza:
Mi lett veled? Írjál, hogy mi volt! Itt már többen kíváncsiak vagyunk!
10/14 A kérdező kommentje:
Na szóval...voltam ügyeleten, most konkrétan luk van a mellemen, kihuzigált belőle a doki egy csomó vattaszál szerű valamit. Szerinte be lehetett gyulladva valami, kinyomhattam, és valami fehér v világos színű szöszölős felsőnek a szálai betokosodtak a sebbe :(
Kiszedte, kifertőtlenítette, és közölte, hogy ő ilyet még nem látott. Biztos ami biztos elküldte a laborba, hogy mi az, de majd csak kedden tudom meg.
Remélem nincs baj:)
köszi a segítséget:)
2009. júl. 5. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!