HOGY vegyem ki? (lent)
nyugodj meg.relaxálj,lazulj el.
mosd meg a kezeidet,töröld szárazra.
cseppents műkönnyet a szemedre,jó sokat.lehet,hogy száraz,és mivel a száraz szemről sokkal nehezebb leszedni mint a nedvesről lehet,hogy ez a probléma.
pislants sokat.
aztán mehet
bal mutatóujjal felső szemhéjat feltolod.
a középsőujjaddal az alsót le.
a lencsét próbáld meg a szemed sarkába kihúzni a kontaktlencsét aztán ott a fehér résznél már könnyű lesz kiszedni.a mutató és a hüvelyujjaddal csippentsd össze,vagy az ujjaddal húzd ki teljesen a szemed sarkába,hogy kiessen.
Ha teljesen a szemed közepén van a lencse akkor tökéletesen illeszkedik rá, ezért nehezebb összecsípni is.
Ha eltolod oldalra akkor könnyebb, oda nem illeszkedik. Ott próbáld összecsípni. Ne félj tőle, határozottan.
Én 10 éve hordom. Mindig így csinálom:
Jobb kézzel felfelé húzom a szemhéjat, bal kézzel (középső ujjammal)lefelé.
Lefelé nézek.
Összecsippentem a bal mutató- és hüvelykujjammal.
Egyénként el tudom képzelni, mit kínlódsz. A legelején és is így jártam egyszer. Egyik koleszos társamnak a segítségét kellett kérnem, mert sehogyan sem boldogultam. Azóta rutinná vált. Pár másodperc alatt összehozom mindkettőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!