Hordhatom tovább a kontaktlencsét? Boltban vegyem, vagy interneten? (bővebben lent)
Ha nem piszkálja a szemed, hordd nyugodtan. De vigyázz, mert ha begyullad, nagyon fájdalmas tud lenni. Tapasztalat...
Hát szerintem menj vissza az optikába, és érdeklődj, mellékesen kérdezd meg, hogy is van ez a görbületekkel, te milyet kaptál.
Vagy hogy nem jött be annyira a lencse, és valamilyen ismerősöd szerint lehet, hogy a görbülettel lehet a gond.
Legyél kreatív. =]
Ahol vizsgáltak ott kellett hogy kapjál egy papírt rajta adatokkal, plusz a kontaktlencséd dobozán is rajta vannak az adatok. Olyan nincs hogy vizsgálnak és semmi papír... menj vissza és kérd el a papírt ha nem adtak. Nyugodtan megmondhatod hogy lencsét akarsz rendelni, azért kell. Neten találsz olcsón is.
Egyébként meg havi lencsét 30 napig hordhatod, ha kihagytál 1 hetet azt ne számold bele. 2 héttel túl is lehet hordani, az benne van, akkor még tuti semmi bajod nem lesz.
Nekem van egy lencsém ami 5 hónapja megvan (2hetes lencse lenne) és még mindig szoktam hordani, semmi bajom nincs tőle, érezni szoktam ha kiszárad, de ez még mindig bírja és kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!