Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi lehet a szememmel?

Mi lehet a szememmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves vagyok, nekem eddig soha semmilyen problémám nem volt a szememmel, holott informatikát tanulok, így nagyon sokat ülök a gép előtt. Három héttel ezelőtt kórházba kerültem, talán fertőzés, talán autoimmun miatt, még az orvosok sem tudják, de egy héten át 39 fokos lázam volt. Az első héten a kórházban alig aludtam valamit, éjszakánként talán két órát, vagy annyit sem. Mióta kikerültem onnan, előfordul, hogy lüktet a szemem, vagy fáj a szemem mögött. Főleg este jellemző, és mintha távolabbi betűk (pl könyv címe) is kicsit furcsák, szóval nem határozottan élesek lennének. Azt hozzáteszem még, hogy a kórházban eléggé meggyötörtek, szóval úgy idegileg sem vagyok még teljesen stabil, és hiába alszom 9 órát, fáradtnak érzem magam, és ez leginkább a szememen érződik.

Azoktól kérdezem, akik esetleg voltak hasonló helyzetben, hogy szerintetek érdemes lenne ezzel szemészhez fordulnom, vagy betudható az elmúlt hetek idegeskedéseinek, gyógyszerezésének?

Minden választ nagyon szépen köszönök.

2011. aug. 25. 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Akármi is a probléma érdemes megmutatni egy szakorvosnak. Ha nincs is komolyabb akkor legalább megmondja hogy pihenj egyet.
2011. aug. 25. 16:35
 2/2 anonim válasza:
Szia! Nekem is problémáim vannak a szememmel, egész nap gép előtt ülök és sokszor fáj, lüktet, meg kipirosodik. Voltam orvosnál írt fel szemcseppet, de nem mondhatnám, hogy túl sokat segített. Most utána jártam egy kicsit, körbe kérdezgettem, és egyik ismerősöm ajánlott egy Revitol Forte nevű vitamint, ami jó az erekre, így talán nekem is segíthet. Ő szedte már régebben, és azt mondta, hogy neki jót tett, úgyhogy szerintem én is kipróbálom. Ha gondolod olvass utána, hátha neked is segít! És jobbulást neked!
2011. aug. 29. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!