Van egy tyúkszem a talpamon fájni fog az érzéstelenítő?
Szia. Nekem is a talpamon volt tyúkszem, már fél éve szenvedtem vele (amúgy a talpam külső részén volt majdnem a lábujjnál), kipróbáltam mindent, tapaszt, ecsetelőt, gyógyfüveket, semmi sem segített mert már olyan mélyen volt hogy a csontomat nyomta. Elmentem sebészetre hogy kivágják, de be volt gyulladva úgyhogy írtak rá ecsetelőt, és pár nap múlva kellett visszamenni hogy kivághassa mert gyulladtan nem nyúlhat hozzá. Amikor visszamentem és kivágta 6 helyre szúrt érzéstelenítőt, azthittem ott halok meg, annyira fájt. Szégyenszemre még sírtam is (jó,hozzá kell tennem amúgyis rosszullevős vagyok, irtózom az tűtől, orvosoktól, vértől). Szóval az érzéstelenítő borzalmasan fájt, aztán mikor kivágta akkor semmit sem éreztem, csak hogy valamit matat ott a lábamnál. (A "műtét" 20 percig tartott.)
Aztán összevarrta, de az sem fájt. Ez 5 napja volt, még mindig nem tudok rendesen menni, sántikálok. 22-én megyünk vissza a varratot kiszedetni, remélem nem lesz olyan szörnyű, és hamar lábra tudok állni megint.
Amúgy én maszek sebészhez mentem mert a sebészetre hetek/hónapok múlva adnak időpontot, nekem pedig fontos volt h gyorsan essek túl rajta, hogy szeptemberben tudjak már suliba menni. És a maszek sebész amúgyis jobban érti a dolgát. Szóval így az egész procedúra 20 000 Ft-ba került, de legalább megszabadított attól a fájdalomtól.
Csak azért írtam le az egészet mert gondoltam segítek vele, ha nem akkor bocsi hogy sokat kellett olvasnod :)
Szóval a kérdésedre az igazi válasz: Igen, az érzéstelenítő nagyon fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!