Mennyi idő alatt múlik el a fogtömés miatti érzéstelenitő?
Majdnem 7óta, (kb 18:45óta) elvagyok zsibbadva, ennyire lassan megy ki a hatása?
Injekciós érzéstelenitőt kaptam.
nagyon kicsit múlt csak el, sajnos nagyon félek az ilyen szerektől, és bepánikolok, hogy nem múlik el a zsibbadás!
Ugye ilyen nem fordulhat elő? :S
köszönöm a biztatást :)
nagyon gáz, hogy ennyire parálok? :$ pedig már elmúltam 20éves :S
Első vagyok: nekem is többször is csinálták már ugy, én akkor paráztam, amikor a szokásos másfél, két óra után még nem állt ki. Legalább most tudod, hogy legközelebb nem lesz okod parázni.
Legutóbb egy hátsó fogamat kellett kihúzni, akkor lóadagot kaptam, darabokban szedte ki a fogom, reszelte, fúrta... Csak úgy ropogott. Az érzéstelenítő mikor kezdett kiállni, olyan furcsa torokszortó érzést idézett elő, fájt, és nem bírtam nyelni. Mintha valami éles tárgy lett volna a torkomban. De szerencsére gyorsan elmúlt az érzés, pár perc alatt, na akkor én is kicsit megijedtem :). Aztám hamar kiállt.
nagyon szépen köszönöm a pozítiv írásokat, már nagyon várom, hogy kiálljon ez a zsibbasztó érzés :(
köszönöm még egyszer :) viszont tényleg nem fájt a tömés, ez miatt nem bánom, csak nem gondoltam, hogy ennyire sokáig tart amíg elmúlik?! :O
én azt gondolom max 1-2 óra. Mindegyik érzéstelenítő ilyen sokáig hat? hülye kérdés, de hogy hogy ilyen sokáig tart el, nincs olyan anyag ami csak max 1 óra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!