Milyen szemüvegkeretet vegyek?
igaza van az elottem sozlonak!!
midnenkepp olyat vegyel amit felprobalsz es tetszik.. jol illi kaz arcformadhoz szemedhez orrodhoz.. :)
szinekben ami hozzad illik pl vilagos vagy esetleg sotet netan feketet :P
ha divatra gondolsz most ujra a regebbiek a dovatosak.. az az a vastag keretu szemcsik ;)
Én mindig így választottam keretet:
1. először végigpróbáltam rengeteget (utoljára majdnem mindet 20-30 keret)
2. kiválogattam azokat, amik tetszettek, megfeleltek árban, és illettek az arcomhoz, egyéniségemhez
3. ezekből szelektáltam (próbálgattam) addig, amíg nem találtam meg azt, ami most rajtam van. Én most olyan keretet vettem, ami fekete, nagyrészt szögletes, nem túl vastag a kerete, és összekötött/kibontott hajhoz, laza/komoly/elegáns szereléshez is jó.
Ehhez hasonló, de ugyanez a márka. Amúgy nekem nem állnak jól a szögletes és nagy keretek, mert vékony az arcom, de ez például kimondottan jó volt már elsőre is. Amikor próbáltam, az egyik vásárló megnézett, és azt mondta, hogy ne is próbáljak másikat, ezt vegyem meg.
Nekem sötétbarna hajam és szemem van, kicsit kreolos a bőröm, és én ilyet hordok:
Figyelj, nem fognak hülyének nézni, válogass nyugodtan. Ha nehezen megy a döntés, vigyél magaddal valakit, én is anyukámmaml mentem mindig. Meg megkérheted az optikust is, nem fog rábeszélni semmire, ha normális helyen vásárolsz. Nekem is segített.
3. válaszadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!