Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen szemüvegkeretet vegyek?

Milyen szemüvegkeretet vegyek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és olyant szereték ami most divatos, nem olyan ami sima keretes..remélem értitek
2009. ápr. 8. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Olyat vegyél, ami illik az arcformádhoz, a szemformádhoz, a hajszínedhez, szemszínedhez, öltözködési stílusodhoz, karakteredhez. Ugye nem gondolod, hogy olyan választ kapsz, hogy "királykék, ovális, vékony szárú, fémkeretes szemüveget vegyél". :-)))))
2009. ápr. 8. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

igaza van az elottem sozlonak!!

midnenkepp olyat vegyel amit felprobalsz es tetszik.. jol illi kaz arcformadhoz szemedhez orrodhoz.. :)

szinekben ami hozzad illik pl vilagos vagy esetleg sotet netan feketet :P

ha divatra gondolsz most ujra a regebbiek a dovatosak.. az az a vastag keretu szemcsik ;)

2009. ápr. 8. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig így választottam keretet:

1. először végigpróbáltam rengeteget (utoljára majdnem mindet 20-30 keret)

2. kiválogattam azokat, amik tetszettek, megfeleltek árban, és illettek az arcomhoz, egyéniségemhez

3. ezekből szelektáltam (próbálgattam) addig, amíg nem találtam meg azt, ami most rajtam van. Én most olyan keretet vettem, ami fekete, nagyrészt szögletes, nem túl vastag a kerete, és összekötött/kibontott hajhoz, laza/komoly/elegáns szereléshez is jó.

[link]

Ehhez hasonló, de ugyanez a márka. Amúgy nekem nem állnak jól a szögletes és nagy keretek, mert vékony az arcom, de ez például kimondottan jó volt már elsőre is. Amikor próbáltam, az egyik vásárló megnézett, és azt mondta, hogy ne is próbáljak másikat, ezt vegyem meg.

2009. ápr. 8. 21:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Félhosszu barna hajam van és hosszukás arcom Barna nagy szemeim és fehér arcom:) Remélem nem néznek majd hülyének ha tul sokáig nézelődök a keretek közt..pláne, hogy még ötletem sincs milyent vegyek:(
2009. ápr. 9. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem sötétbarna hajam és szemem van, kicsit kreolos a bőröm, és én ilyet hordok:

[link]

2009. ápr. 10. 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nem fognak hülyének nézni, válogass nyugodtan. Ha nehezen megy a döntés, vigyél magaddal valakit, én is anyukámmaml mentem mindig. Meg megkérheted az optikust is, nem fog rábeszélni semmire, ha normális helyen vásárolsz. Nekem is segített.

3. válaszadó

2009. ápr. 10. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egy sötétkék, kissé négyzet alakút választottam. Csak a lencse tetején van keret és a szára egyre vékonyabb. Egyébként az én arcom eléggé hasonlít a tiedhez. Nekem az optikus kiválasztot tizenötöt aztán én felpróbálgattam és az optikussal kiválasztottuk a jókat. Aztán ujra próbáltam és az optikus elmondta melyik áll a legjobban és én azt választottam de nem bántam meg.
2009. júl. 11. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!