Miért nem merek mások szemébe nézni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen kényelmetlenül érzem magam bárki szemébe nézni pár másodpercnél tovább, nem tudom miért.2009. márc. 17. 23:57
1/7 anonim válasza:
Ez nem baj! Én sem nézzek mások szemébe hosszasan, ez az állatvilágban kihivást jelent. (de az embereknél is gyakran). Kivéve gondolom azért a kedvesed szemével remélem már "hosszasan mersz találkozni".
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs párom, de ha lenne is szerintem vele is kerülném a szemkontaktust, egyszerűen zavarba jövök és kényelmetlen helyzet.
2009. márc. 18. 00:15
3/7 anonim válasza:
Nagyon kicsi lehet az önbizalmad. Elmehetnél egy agykontroll tanfolyamra. Talán segítene. Vagy pszichológus.Bátorság! Te is érsz annyit mint bárki más. Párod meg majd lesz ha eljön az ideje. Hány éves vagy? Fiú vagy lány?
4/7 A kérdező kommentje:
19 és fiú
2009. márc. 18. 08:33
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy tényleg kevés önbizalmad van,de az is lehet,hogy csak egyszerűen "zavar"-mint ahogy írtad.Mindenki másképp működik:)De ha tényleg az önbizlamaddal van baj,akkor azt nem árt növelni egy kicsit:)
7/7 anonim válasza:
régen én is így voltam, de kényszerítettem magam, h nézzek mások szemébe és úgy megszoktam, h most már lehet túl sokáig is a szemébe nézek olyanoknak, akivel nem vagyok közelebbi kapcsolatban :D
vagy létezik egyáltalán olyan h túl sokáig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!