Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hol találok olyan optikust,...

Hol találok olyan optikust, aki nagyon ért a kontaktlencsékhez?

Figyelt kérdés
4-es cilinderes a szemüvegem, évek óta szeretnék kontaktlencsét, de az ismertebb helyekről (ofotért stb) elhajtottak, hogy ilyen kontaktlencsét nem gyártanak. Külföldi oldalon láttam, hogy van ilyen erősségben, de vizsgálat nélkül nem merek rendelni.
2011. ápr. 13. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen városban?
2011. ápr. 13. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
"Ilyen" kontaktlencsét nem gyártanak. Mit értesz "ilyen" alatt? Cilinderes, vagy 4-es?
2011. ápr. 13. 17:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Lehetőleg Budapesten.

A cilinder értéke 4, ez magasnak számít.

2011. ápr. 13. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Bárhol meg kell hogy vizsgálják a szemed és papírt adnak róla hogy milyen kontaktlencse kell neked. Ez alapján pedig nyugodtan rendelhetsz külföldről... ha megbízhatónak bizonyul az oldal.
2011. ápr. 13. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
És mi van a Coopervision Proclear Toric XR lencséjével? Az nem jó neked?
2011. ápr. 13. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Aztán meg ott vannak a lencsék amit szinte rádszabnak mint pl ez is: [link]
2011. ápr. 13. 20:54
 7/7 A kérdező kommentje:
A neten én is sok olyan lencsét találtam, ami elvileg jó lehet, de mivel még sose használtam, fogalmam sincs hogy melyik milyen, miben különböznek, melyik lenne a legjobb a számomra. Ezért szeretnék optikushoz menni - olyanhoz, aki ismeri ezeket is.
2011. ápr. 13. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!