Volt már mintás kontaklencsétek? Nem zavaró az?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egyszer nyárra, de nem tudod h nem zavaró e, nekem vagy annak aki épp meglát..:D meg hol lehet ilyet rendelni, ahol nem túl drága? (Dioptriás a szemem)
Ezt az oldalt adták meg: [link]
2011. márc. 23. 17:03
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi azt lehagytam, hogy már elég régóta lencsém van, csak még mintás nem volt soha.
2011. márc. 23. 17:03
2/7 anonim válasza:
Nekem csak színes volt. Nekem zavaró. Mert ugye csak egy bizonyos nagyságú rész van szabadon hagyva a pupilládnak, és az a rés nem követi azt, ahogy szűkül, vagy tágul a pupillád. Néha belelógott a színes rész a látókörömbe. Zavaró tud lenni. Pár óránál tovább nem tudtam viselni sosem.
3/7 anonim válasza:
Én is kontaktlencsét hordok és próbáltam már színeset. Nekem nem volt kényelmetlen, egész nap tudtam hordani, mint egy áttetsző lencsét. Sőőt az egyik még kényelmesebb is volt. DE NAGYON VIGYÁZZ AZ ÉLÉNK KÉKEKKEL! Nem mindegyiknek van természetes hatása. Az csúnya tud lenni.én innét rendelem a lencsémet 2 éve: [link]
4/7 anonim válasza:
Már majdnem mindet próbáltam. Kékes-zöld a szemem. Az images dark blue-ja volt nagyon csúnya, az összes többi szép volt, természetes. a FreshLook-ok nagyon kényelmesek is (előző voltam)
5/7 A kérdező kommentje:
köszi.
2011. ápr. 1. 15:59
6/7 anonim válasza:
Ha konkrétan mintásat szeretnél (nem színeset), mint pl zebra csíkos, nem biztos hogy van. Vagyis nekem 5 éve azt mondták, hogy csak színes van dioptriásba, egyéb mintázatú nem. Amúgy a színes nekem sem vált be, úgy mint az elsőnél, homályos volt a látásom ha kitágult a pupillám. Ja a barna szememből libafos lett XD.
7/7 anonim válasza:
Nekem zavaró. Ha kitágul a pupillám akkor mindig könnyezni kezdek meg homályosan látok. Ha összeszűkül kint a fényben akkor meg félig látszik a saját szemszínem is, és teljesen természetellenes lesz emiatt az egész.
Többet is próbáltam, színeset, mintásat, de mind ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!