Szines/mintás kontaktlencsét menyiért és hol lehet kapni? Tapasztalatok rólla?
Figyelt kérdés
szegedi vagyok, és szeretnék vmien mintás kontaktlencsét venni, csak nem tudom hol lehet venni, mert olyat is olvastam h előtte meg kell nézzék h egyáltalán lehet e lencsét hordani vagy nem:/ esetleg ha vkinek van ijen lencséje, akk tapasztalatok rólla? nem fogja bántani a szemem? soha nem voltam se szemüveges, se kontaktlencsés, ez csak poénból kellene, de nem tudom mennyire fogja bántani a szemem. jah és ehhez is kell ijen folyadék? mert mintha ugy halottam volna h a rendes lencsékhez kell vmi. igazság szerint teljesen tudatlan vagyok ebbe a témába:S, tehát ha van vmi infótok rólla akk megköszönném2010. máj. 5. 00:59
1/4 anonim válasza:
folyadék kell meg lencsetartó tok mivel abban kell tárolni mikor nem használod. különben kiszárad és dobhatod ki.
de mivel nem volt még soha lencséd fogalmad sincs hogy kell berakni, kivenni, szóval menj el egy vizsgálatra (ofotért vagy bárhova) ahol megmutatják, mert nem olyan egyszerű mint amilyennek tűnik.
lencsét meg rendelhetsz neten sok helyen:
vagy [link]
Avagy ha olcsóbban szeretnéd ezeket akkor [link]
Én innen vettem egyszer ilyen őrült színű lencsét, és 6000 ft-ért megkaptam azt ami nálunk 20ezer lenne. És ebbe a postaköltség is benne volt. Szóval külföldről jobban megéri rendelni.
2/4 anonim válasza:
Nekem ismerősöm azt mesélte, hogy van egy olyan hátránya a színes kontaktlencsének, hogy amikor sötétben kitágul a pupillád, akkor zavaró a kontaktlencse, aminek megvan a körvonala (ami kisebb, mint amekkorára tágul a pupilla) Ennyit tudok róla :) nem saját tapasztalat :)
3/4 anonim válasza:
Én se tudok valami sokat róla de, ezek többféle fura mintásak és nem dioptriás
+ az oldalon sok segítséget találsz :)
4/4 anonim válasza:
Bocsi a linket lehagytam : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!