Nehéz először betenni a kontaktlencsét? Eléggé félek tőle. Nincs valami trükkötök, amivel egyszerűbb?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 10:49
11/18 anonim válasza:
Velem is hasonló a helyzet. Soha nem próbáltam mert a gondolatától is a hideg futkos a hátamon :) ,de ami késik nem múlik a távoli jövőben.
12/18 anonim válasza:
Egyáltalán nm nehéz.Én 12 éves vagyok,és betudom venni,meg ki tudom venni.Kivenni amúgy tök jó.Ja,és télleg betanítják neked a szemészeten...
13/18 anonim válasza:
nekem senki sem segített,mivel én divat lencsét vettem,amivel ha bemegyek a szemészetre,lehet hülyén néztek volna rám..kb 10-15 perc szenvedés a tükör előtt és bent is volt... :)
14/18 glaslo1 válasza:
---Megkéred a párodat, hogy lője be csúzlival----
15/18 glaslo1 válasza:
-----Kérd meg a párodat, hogy lője be csúzlival----
16/18 anonim válasza:
rárakod az ujjadra, beledugod a seggedbe és kihúzod az ujjadat. és már be is tetted
17/18 anonim válasza:
3.18.11:14-nek üzenem, hogy anno megvettem az első, legdrágább "soft" lencsét, amit betenni sikerült, de kivenni annyira nehéz volt, hogy feladtam. Alighogy begyűrtem pislogtam és egyből vissza simult... hosszú, fárasztó percekig ment így, mire sikerült kiszednem. Azóta is szemüveges vagyok...
18/18 anonim válasza:
Először igen, sajnos. Nekem tegnap óta van, és a szemésznél igencsak megküzdöttem vele, de mivel éreztem, hogy viselni milyen jó érzés, belementem abba, hogy hazahozzunk egy havi adagot. Itthon egyszerűbb be-kivenni, kivenni már ki tudom pár perc alatt, betenni még nehéz, de majd csak belejövök. Szerintem "trükk" nincs, mindenkinek más a jó. Annyit azért ajánlhatok, hogy ne néz le, fel, vagy ahogy mondják, szerintem ez fölösleges. Egyszerűen tedd rá a kontaktlencsét a "színes részre", majd lassan pislogj, így a helyére fog igazodni.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!