Segíthetek? A szemproblémák megelőzése!
Egy szemész mondta nekem anno, hogy reggelente és napközben többször is fontos kiszedni a szemzugban megjelenő váladékot. Egyben ki lehet húzni egy papírzsepivel, ha ügyesek vagyunk. Az orr felőli szemzugból kell kihúzni, ahányszor csak megjelenik. Én minden reggel, minden fürdés és minden alvás után takarítom, egy-egy mozdulat az egész. A szemészorvos szerint ez a szem kis gyulladásának a terméke, sokszor észre se vesszük a gyulladást, de nem tesz jót a szemnek, ha benne marad. Valamint így tisztul a szem a belekerült portól, piszoktól, szennyeződéstől is. Nekem még a szemembe került és ott eltűnt szempillák is ezzel a váladékkal kerülnek időnként felszínre, és simán ki lehet húzni.
Szóval figyeljétek a szemeteket és takarítsátok rendszeresen.
húh.. hát köszönjük hogy ezt megosztottad velünk!! Viszont én is ajánlanék valamit!!
Fürödjetek meg, minden nap, legalább egyszer, az is hasznos!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!