Ha valaki távolra rosszabbul lát, akkor van valami módszer, ami ezen javíthat? Ezalatt pédául valami szemtornára gondolok vagy ilyesmi.
A bates módszer szart se ér. 3 hónapig csináltam a 0.6-os szememre. 20perc tenyerezés
20 perc inga
20 perc snellen tábla
20 perc napozás
Előtte még szemcsit se hordtam. Semmit nem javult a szemem.
A szemtornák leginkább akkor jók, ha meg akarod előzni a szemed romlását. Visszafordításnál nem mindig eredményes.
Egyébként egy ismerősöm (aki távolra rosszul lát) mesélte, hogy van egy speciális szemüveg (sajnos nem tudom, mi a neve) ami annyiból áll, hogy valami különleges rácsféleség van a lencse helyén, és minden nap egy kis ideig azt kell használni, pl. ha tv-zel vagy ilyesmi, és utána, ha leveszi, akkor egy jó ideig tök jól lát, és ha rendszeresen csinálja, javul is a szeme. Sajnos nem tudom, hogy mi ez pontosan... talán kérdezz meg egy szemorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!