Volt sikeretek a dr. Bates módszer vagy a szemtorna segítségével?
www.szemtorna.hu
Vagyis a tökéletes látás szemüveg nélkül c. filmre gondolok főleg, h van -e valaki aki alkalmazta vagy valami ismerős.
A felmet nem láttam. De évekkel ezelőtt megvettem a könyvet. Kipróbáltam,csak annyit értem ls,hogy néhány hét múlva állandóan könnyezett a szeme,és erősebb szemüveg kellett.
Nem is lehet hatásos. A rossz látásnak általában a szemtengely valamilyen hibája az oka, ezt aligha lehet
tornával helyrehozni.
Kipróbálhatod,de nem lesz tőle jobb a látásod.
Én is megpróbáltam, de sajnos nem tartott sokáig. Mivel elég rossz a szemem (kb.-7), ezért szemüveg nélkül nagyon homályosan látok.
Ki is bírnám talán így, csak mégse megy, mert úgy lekorlátoz, meg elég rossz lesz a hangulatom is a nagy homályosságtól. :(
De ha biztos lennék benne h tényleg használ akkor csinálnám. Azt olvastam hogy a mínuszos szemen nem is nagyon segít. De ha valakinek mégis használt az írja meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!