HA valami bele ment a szemebe és nem jön ki az orvos hogyan szedi ki? Milyen módszerrel? Csipesz? :S
MIVEL??El se megyek:D
De tényleg.Ha nekem nem jött ki mosással akkor neki mér jönne ki.VAgy magasnyomású a locsoló?:S:S
Érzéstelenítőt cseppent bele, és kiveszi. Nem fog fájni, nem érzed!!!!
Utána kicsit kellemetlen, nem lehet rendesen látni,nem lehet autót vezetni, és egyedül kicsit nehezebb a közlekedés de maga a kiszedés nem érezhető. Menj nyugodtan.
A férjem kapott itthonra 2 cseppentőt is amivel 2 napig csepegtetni kellett, igaz neki a vasszilánk állt bele 2 helyre.
Ha a szemgolyódba fúródott valami, akkor már régen az orvosnál volna a helyed! Nagyon nagy kárt tudsz magadnak okozni azzal, hogy felelőtlen vagy! Természetesnek veszed, de iszonyatos érzés megromlott vagy elvesztett látással élni.
Nekem egyszer a pisztáciának a vékony hártyája ment bele a szemembe és egészen hátracsúszott. Az ügyeleten nekem is a fent említett öblítős módszerrel szedték ki. Nem emlékszem fájdalomra, illetve igen, de az a piszok miatt volt, nem a kiszedésétől.
Hát az én szemembe még sosem cseppentettek bele előtte....
Amúgy nem fáj. Ha pl. a felső szemhéjadnál van, akkor fog egy bigyót, kifordítja a szemhéjadat és kitörli. Nekem már sima üzemorvos is megcsinálta.
Utána meg mondja, hogy mivel csepegtesd a szemed.
Nos.Tegnap este ment bele és elmentem a dokihoz.Belecseppentett 3 szor az érzéstelenítővel kifordította aszemhéjat és rájött hogy fémszilánk van benne.Utána valamivel kapargatta .Aztán bekenték egy SEPTOSYL nevű kenőccsel.Most kezdem érezni hogy kicsit féj.
A SEPTOSYL miatt egy kicsit homályosan látok.MEnnyi ideig tart ez a homály?Még délelőtt be kéne menjek Szekszárdra.BUSSZAL.
"Még délelőtt be kéne menjek Szekszárdra.BUSSZAL."
Ha te vagy a sofőr akkor nem menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!