Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Bal szemem sarkába dudorom...

Bal szemem sarkába dudorom van, néha sárgás váladék jönn belöle voltam körzetiorvosnál, elküldöt börgyógyászhoz kaptam krémet, de nem használt, visszamentem, majd kiderült, hogy szemészeti nos milehet az és mitcsinálnak vele? Egy parázos nö.

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 18:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Árpa?
2011. febr. 12. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Szemészetre menj vele, ne bőrgyógyászhoz! Kérni kell időpontot, valamilyen normálisabb kórházba! (Nem is SZTK-ba. Ott csak nyűgként tekintenek rád.) Kb. egy-két hét utánra tudnak adni, és lehet, hogy csak pl. kora reggelre. De legalább rendesen kikezelnek.

Engem árpával műtött Péterfy főorvos úr a MÁV-kórházban. Szépen meg is gyógyult. Ha pesti vagy, ajánlom. De máshoz is mehetsz, csak szemészet legyen.

(Betegfelvétel: 06/1 881-0104 számon. - VasútEÜ Kft.=MÁV kórház.)

27f

2011. febr. 13. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!