Holnap megyek bőrgyógyászhoz, körömbenövéssel, mire számíthatok, mit fog mondani, vagy mit fog csinálni?
Sebészeten adnak 2-3 lidocaint vagy ultracain injekciót, egyiket lábujj tőbe másikat oldalra harmadikat pedig lábujj hegybe.
Megvárják míg lezsibbad, utána ollóval bevág elég hosszan számszerint a körömházat is megvágja hogy később ne igen tudjon visszanőni ill hogy hozzálehessen férni a dokinak.
Ezután kikaparja a gennyes részt ami a köröm alatt volt, lekezeli beköti és go haza.
Felajánlja a kontrollt ha otthon nem boldogulsz, és bekötik neked míg kell.
Az injekciókról meg annyit írnék hogy, az lábujj tőbe kicsit rossz, mert olyan mintha csontig nyomnák a tűt és erős húzó érzés párosul hozzá. A másik kettő meg tompa nyomás magyarán lóf*sz
Én vettem mobillal ahogy csinálta a csávó, megjegyzem nem mertem elmenni mert 3 évig volt benőve, és már lila volt.
Kimondtam hogy 3éve van így, jól leb*szott hogy le is vághatnák a lábujjam akár
19/F
Megvan :)
A bőrgyógyász átküldött a sebészetre és ott azt mondták hogy nem kell kivágni, és hogy kenegessem jóddal meg valami kamillás nem tudom mit kell vele csinálni :D (köszönöm a válaszokat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!