Miért van az, hogy valakinek több csipa keletkezik a szemében, mint másnak? Ez mitől függ?
Figyelt kérdés
Nekem az a problémám, hogy szerintem túlzottan termelődik. Felkelek, megmosom az arcom, és már rá egy órára látom, hogy megint ott van...és ez így megy szinte egész nap. Egyáltalán lehet az ellen tenni, hogy ne termelődjön ennyi? Már annyira frusztrál ez. Van, hogy ha nem tudok tükörbe nézni pár óráig, azon agyalok, hogy biztos már megint csipás vagyok, és nem is merek olyankor már senki szemébe belenézni,mert félek, hogy ott van, és más meglátja. Az meg elég gáz szerintem, ha valaki csipás szemmel jár-kel.2011. febr. 2. 12:53
1/1 anonim válasza:
szemorvos
ez lehet gyulladástól is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!