Be merjem vállalni a szemműtétet?
Teljes mellszélességgel kiállok a műtét mellett!!!
Nekem mínusz 6-os lencse kellett, amikor megműttettem magam. Elég drága volt, de életem legjobb döntése volt.
Ami mellette szól:
Végre el lehet felejteni azokat a gondokat,hogy elveszik, eltörik, bepárásodik, kiesik, nyomja az orrot,... stb
Végre el lehet felejteni, hogy jól áll-e, vagy sem, illik-e, vagy sem... stb
Végre el lehet felejteni, hogy csináltatni kell, mikor lesz kész, kell egy tartalék is, ... stb
Végre el lehet felejteni, hogy most van-e rá pénz, vagy nincs,
Végre nem kell szodásüveggel a szemeden látni a világot.
Ha már meglesz a műtét, és a "saját" szemeddel körülnézel, ámulni fogsz, hogy azelőtt a szemüveg milyen mértékben torzította a valóságot. Mert mínusz 5 felé már erősen torzít a lencse.
Ha már jó lesz a szemed, bátran sminkelhetsz, nyugodtan sportolhatsz, viselhetsz napszemüveget, szebb leszel. Mert nincs az a divatos szemüvegkeret, ami jobban állna annál, mintha egyáltalán nem kéne viselni.
A műtét árát csak egyszer az életbe kell kifizetni, utána soha többet, míg a szemüveget majd minden kétévben újra kell cseréltetni.
Sokkal többet fogsz látni a szó szoros értelmében. A látószöged közel 180 fokra tágul, míg a szemüveggel ez jóval kevesebb.
Szívből ajánlom a műtéteet!!! Nem tagadom, hogy a műtét utáni 1-2 nap elég keserves, mert szúr és könnyezik a szem, de ennyi áldozatot megér az egész. Nyugodtan műttesd meg a szemed, nagyon megéri. Pláne ilyen fiatalon!!
Gondolom attól félsz, hogy vmit elcseszerintenek:)
Felesleges. Gép csinálja. Ember hozzád sem nyúl.
Egyik ismerősöm nemrég műttette meg. Ő mondta, hogy műtét közben egy pontot kell nézni. Ha picit mozog a szemed, akkor a gép követi. Ha nagyon elmozdul, akkor meg kikapcsol a gép magától.
Nyugodtan műttesd meg, én is gondolkodom rajta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!