Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencsét szeretnék...

Kontaktlencsét szeretnék hordani, mi a módja?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék kontaktlencsét hordani.. kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban mindenre (milyenek léteznek, hol érdemes csináltatni, milyen időközönként kell cserélni, továbbá érdekelne még, h átlagosan mennyibe kerül ez az egész..). Köszi
2011. jan. 19. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:

El kell menned egy optikushoz szemvizsgálatra,utána a szakember megmondja milyen típusú lencsét érdemes viselned.Rengeteg féle van.Vannak kemény lencsék,amit nem kell kicserélni,csak ápolni rendszeresen,viszont sokaknak kényelmetlen,és vannak lágy lencsék,ami sokkal kényelmesebb viselet,viszont időközönként cserélni kell.Napi,heti,havi viselésű kontaktlencsék.

Nekem havi van,de nem szoktam havonta kidobni,általában 2-3 hónapig hordtam.Egy héten 1-2 nap szünetet mindenképpen kell tartani.

Én johnson-t viselek,egy doboz(6 db)13ezer ft,a folyadékok hozzá 3-4ezer,ebből sok féle van.

Remélem segítettem.

2011. jan. 19. 15:56
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, igen:)
2011. jan. 20. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!