Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Valószínúleg jégárpám van....

Valószínúleg jégárpám van. Kinek volt már? És ha volt, hogy mulasztottátok el? Olvastam hogy pár esetben műtéttel kell, de hogy elkerülhető.

Figyelt kérdés

olvastam, hogy ezüst kolloiddal borogathatom, meg kamillás borogatás, meg infralámpa, és holnap megyek szemészetre

nekem csak egy kábé borsnyi NEM borsónyi! borsnyi!!! van belül és nemfáj nempiros semmi..

félek nagyon nem akarok műtétet.. írjatok:(

2009. jan. 28. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Megmondom mi hogy mulasztottuk el: elmentünk a szemészhez, és azt csináltuk, amit javasolt. Nem kérdeztünk meg elötte este szakképzetlen embereket, hogy nem okosabbak-e az orvosnál, mert tudtuk, hogy nem azok, főleg nem látatlanban :)

De komolyan: nyugi, az orvossal beszéld meg a lehetőségeket. Egy panaszmentes, békés, apró jégárpa nem tünik vészesnek. Egyébként a szemhéj műtétei meglepően fájdalommentesek, könnyen érzésteleníthetők szúrás nélkül is.

2009. jan. 28. 21:04
 2/3 A kérdező kommentje:

nekem nagyon pici van. és nem szeretném ha műtenék.

borogatom kamillával, lámpázom, ezüstkolloiddal kenem félek..

elég lesz egy könycsepp szerintetek?

megyke holnap szemészetre reggel!

2009. jan. 28. 21:09
 3/3 anonim ***** válasza:
érdekes én ugyemlékszem volt érzéstelenités szemhéjon belül volt
2010. jan. 8. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!