Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyibe kerül egy optikában...

Mennyibe kerül egy optikában a szemészeti vizsgálat?

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 10:44
 1/10 anonim ***** válasza:
A szemüvegboltokban szinte mindig ingyenes. Ha meg veszel is szemüveget akkor biztos.
2010. nov. 24. 10:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ingyenes lenne. Egy szakvélemény kellene, hogy szülhetek- e természetes úton vagy sem. Formaság, de kell.
2010. nov. 24. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor szemészetre kell menned
2010. nov. 24. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
akkor menj el orvoshoz, optikus nem tud neked szakvéleményt adni, csak azt állapítja meg, hogy milyen szemüveg kell neked.
2010. nov. 24. 11:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Szemészeten 2 hónap a várakozási idő, optikában szemész orvos is vizsgál, úgy tudom.
2010. nov. 24. 12:00
 6/10 anonim ***** válasza:

lehetséges, bár biztos nincs ott folyamatosan. gondolom egy héten egyszer van fogadóórája. érdeklődd meg! nekem úgy rémlik, hogy olyan 3000 Ft a vizsgálat, de ez csak arra vonatkozik, amikor bemérik a szemed, nem tudom, hogy az orvos mennyit kér, de gondolom sokkal több nem lehet.

vagy ha nincs rá pénzed, kérdés, hogy van-e 2 hónapod a szülésig. sürgősséggel nem kérheted? az helyzetre való tekintettel?

2010. nov. 24. 12:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is optikába járok szemorvoshoz, de ő nem adott ilyen papírt, hanem el kellett volna mennem egy speciális vizsgálatra.
2010. nov. 25. 22:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Megpróbálok beutalót kérni a háziorvostól, úgy talán kapok időpontot a szakrendelésre. És neked mi lett a vége, kedves utolsó? Kértél valahonnan véleményt?
2010. nov. 26. 08:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kértem véleményt, nem mentem el semmilyen vizsgálatra és nem is lett semmi baj. TErmészetes úton szültem.
2010. nov. 26. 16:36
 10/10 anonim válasza:
A szemészetre nem kell beutaló!!!!Legfeljebb időppont, de azt is a szakrendelésen kell kérni!
2010. nov. 30. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!