Szeretném a szemem színét megváltoztatni szines kontaklencsével. Kell előtte szemészeti vizsgálat?
Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 20:20
1/9 anonim válasza:
Szerintem kell:
OPTOMETRISTA SZEMVIZSGÁLAT (KONTAKTOLÓGUS)
színes kontaktlencse illesztés
tórikus kontaktlencse illesztés
bifokális kontaktlencse illesztés
multifokális kontaklencse illesztés
kontaktlencse viselés betanítása
látásgondozás
A vizsgálatainkhoz a legmodernebb vizsgáló és diagnosztikai eszközökkel rendelkezünk.
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell. Én is szeretném kipróbálni, majd írd le a tapasztalataidat.
3/9 anonim válasza:
Ha nem akarod tönkretenni vele a szemed, akkor nem árt. Mert a görbületet azt pl. honnan találod ki. Nagyon kényelmetlen a nem megfelelö kontaktlencse. Meg drága is ahhoz, hogy próbálkozz. De a Te döntésed.
4/9 anonim válasza:
Kell egy szemvizsgálat az optikában, mert az, hogy a látásod jó, még nem jelenti azt, hogy kontaktlencse viselésére is alkalmas vagy. Ezenkívül meg kell határozni a görbületet is, a rosszul megválasztott méret kényelmetlen, a színes lencsénél meg különösen...
6/9 anonim válasza:
Szia!
Igen kell a vizsgálat. Sok helyen, ha rendelsz kontaktlencsét, ingyenes a vizsgálat és van ingyenes próba lencse is.
7/9 anonim válasza:
Ugyanezt a kérdést feltettem egy szakembernek. Sajnos az a helyzet, hogy színes kontaktlencséből csak olyan létezik... ez a kemény, vagy milyen... Az a lényeg, hogy k...ra elzárja a levegőtől a szemet, és csak néhány órára lehet használni. Buliba, poénból használhatod, de - én is nagyon sajnálom, hogy így van - sajnos ez nem úgy meg, hogy meg akarom változtatni a szemem színét, és akkor hopsz, ott az új szemszín.
8/9 anonim válasza:
Nem volt valami hozzáértő a szakember...Színes lencséből pont hogy nincs kemény, csak lágy lencse....
9/9 anonim válasza:
Pont hogy úgy megy, hogy akár naponta változtathatod a szemed színét: ha a szemed és a pénztárcád bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!