Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit csináljak? Kérlek írjatok.

Mit csináljak? Kérlek írjatok.

Figyelt kérdés
Van három kutyám. Közeledik a szilveszter,és nagyon félnek a hangos dolgoktól mint pl.: petárda,tűzijáték stb... minden szilveszterkor bevittük őket a konyhába és akkor elaludtak... ráadásul.. elég nagy termetű kutyák... ezért elég nehezen tudunk kimenni a szobából a konyhába mert beterítik az egész konyhát... arra gondoltam talán van valami állatoknak való nyugtató vagy valami.. de mind hiába nem nyugodtak le és majdnem betörte a legnagyobb kutyám az ablakot mert felugrott,mert kintről látott minket... nincs egy nyugodt szilveszterünk... talán valaki vmi erősebb nyugtatót tud? amitől elalszanak? vagy ötlet? köszi a segítséget.
2010. nov. 13. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs lehetőséged az udvaron bezárni őke,t akkor egy állatorvos jobb ötleteket adhatna, mint mi.
2010. nov. 13. 22:47
 2/4 Tinker Bell ***** válasza:

Te normális vagy?

Egy(illetve 3) kutya nem olyan mint egy tv műsor, hogy ha nem jó, vagy unod akkor kikapcsolod!

Aki valamilyen állatot tart otthon, az viselje felelősséggel a következményeket!

Az eszem megáll! És akkor csodálkozik a nép, ha a nagytestű kutyák széttépnek egy-két embert!

2010. nov. 13. 22:49
 3/4 cydor válasza:

xeduxen?

de tényleg el kell dönteni, hogy a kutyák vagy a szilveszterezés. ha jól értem, akkor nem ti szorjákok a petárdákat, hanem attól félnek amit az utcáról dobálnak be. hát kinyitnám a kaput és megfognák a hülyegyerekeket...

megoldás:

olyan helyre kell menni szilveszterezni, ahol nem lesz robbogatás, vagy olyan helyre lepasszolni (ismerős rokon) a kutyákat, ahol nyugtuk lesz.

2010. nov. 14. 00:52
 4/4 A kérdező kommentje:

kedves ,,Tinker Bell."

Igen én is tudom hogy 3 kutya nagy felelősséggel jár,és nem tudom őket ,,kikapcsolni+ű" mint egy tv-t...

Mellesleg az én kutyáim nem haraptak meg még egy embert sem,mert meg vannak nevelve. A másik az,hogy úgy fogadtunk őket be nem vagyok afféle szívtelen... vagyis inkább túl érzékeny vagyok ha meglátok egy kóbor kutyát... és köszönöm a választ 00:52-nek! Igen erre én is gondoltam hogy odaadom mondjuk a nagyszüleimnek,de megkérdeztem,és náluk,vagyis körülöttük is van petárda meg tüzijáték zaj... szóval nem tudom,holnap elmegyek az állatorvoshoz,és megkérdezem tőle mit tanácsol. köszi mindenkinek!

2010. nov. 14. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!