Mit csináljak? Kérlek írjatok.
Te normális vagy?
Egy(illetve 3) kutya nem olyan mint egy tv műsor, hogy ha nem jó, vagy unod akkor kikapcsolod!
Aki valamilyen állatot tart otthon, az viselje felelősséggel a következményeket!
Az eszem megáll! És akkor csodálkozik a nép, ha a nagytestű kutyák széttépnek egy-két embert!
xeduxen?
de tényleg el kell dönteni, hogy a kutyák vagy a szilveszterezés. ha jól értem, akkor nem ti szorjákok a petárdákat, hanem attól félnek amit az utcáról dobálnak be. hát kinyitnám a kaput és megfognák a hülyegyerekeket...
megoldás:
olyan helyre kell menni szilveszterezni, ahol nem lesz robbogatás, vagy olyan helyre lepasszolni (ismerős rokon) a kutyákat, ahol nyugtuk lesz.
kedves ,,Tinker Bell."
Igen én is tudom hogy 3 kutya nagy felelősséggel jár,és nem tudom őket ,,kikapcsolni+ű" mint egy tv-t...
Mellesleg az én kutyáim nem haraptak meg még egy embert sem,mert meg vannak nevelve. A másik az,hogy úgy fogadtunk őket be nem vagyok afféle szívtelen... vagyis inkább túl érzékeny vagyok ha meglátok egy kóbor kutyát... és köszönöm a választ 00:52-nek! Igen erre én is gondoltam hogy odaadom mondjuk a nagyszüleimnek,de megkérdeztem,és náluk,vagyis körülöttük is van petárda meg tüzijáték zaj... szóval nem tudom,holnap elmegyek az állatorvoshoz,és megkérdezem tőle mit tanácsol. köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!