Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szerintetek? Kérlek írjatok.

Szerintetek? Kérlek írjatok.

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy az unokaöcsém,egészségesen született,de amikor 2 éves lett a szülők elváltak. Semmi probléma nem volt,de a kisgyerekben bizonyára van egyfajta lelki probléma... amikor az apjával van akkor hol anya?? amikor az anyjával van akkor hol apa?... szerintem ez természetes... és elkezdett az egyik szeme befelé menni az orra felé...... elvitték szemészetre 4-es szemüveg kellett neki... még mindig rajta van. megint vissza kellett menni 3 hónap múltán,aztán azt mondta a doktor,hogy a jó szemét le kell ragasztani,hogy a rosszat erőltesse... nos az anyja nem nagyon foglalkozik vele,ha engedi akkor leragasztja,ha nem akkor nem érdekli.. az apjánál le van ragasztva... de ideiglenesen az anyjánál helyzeték el szóval az apjánál kéthetente van csak... Szerintetek a szeme idegi alapon lett ilyen? mert már hallottam ilyet... KÉRLEK írjatok...
2010. nov. 12. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg igen.Az én fiamnak is volt hasonló problámáklya.Sajnos többször elő szokott jönni neki.

Amikor először volt neki iylen, akkor több mint egy évig jártunk az idegsebészetre, rengeteg ct mr, de semmit sem találtak.

Én úgy vettem észre, hogy amikor nagyon feszült valami miatt, akkor kezdődik nála.MInt mikor írták 8-ban a központi felvételit.

Ha az any anem törődik vele, akkor az apa forduljon bírósághoz, fellebbezze meg a gyerek elhelyezését.

2010. nov. 12. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nem vagyok orvos,nem akarok találgatásokba bocsátkozni,egyet javaslok.A www.orvostudakozo.hu oldalon mindenfajta orvosnak feltehetsz kérdést, s hamar,korrektűl válaszolnak.Próbáld meg!
2010. nov. 12. 21:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy írtatok!
2010. nov. 13. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!