Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ha nem nagymértékű a távollátá...

Ha nem nagymértékű a távollátás, akkor idővel megjavulhat a szem, ha odafigyelek dolgokra ?

Figyelt kérdés
Voltam szemészetre, ott azt állapítottak meg, hogy +0,75 és +0,25 dioptrias a szemem. Annyi pozitív véleményt hallottam, hogy szemtornával javítható, meg ilyenek. Tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy ki mire figyelt oda. Hordta a felírt szemüveget ? Rendszeresen tornáztatta a szemét? Lehet valami vitamint kapni, ami javíthat még rajta ? Az orvos csak annyit mondott, hogy tudományos alapja nem sok de van pozitív példa erre is. Én számítógéppel dolgozom napi 8 órát, nem szoktam pihentetni a szemem és vizsgálatra is munka után mentem. Pl. Ha minden 50 perc után tartok kis szüneteket és tornásztatom a szemem, sokat pislogok, használok szemcseppet, idővel javulhat ? Lerakhatom a szemüveget ? Jajj azt kihagytam hogy a szemüveg 100%-ban kékfény Szűrös lesz.

ma 20:00
 1/2 retektorta ***** válasza:
Nem. A szemtorna kamu. Ha szórakoztat, akkor csináld, nem árt, de nem is használ.
ma 20:07
 2/2 anonim ***** válasza:
A látás állandóan változik.Amelyik szememmel gyengén láttam,azzal most látok jobban,illetve másikkal gyengébben.
ma 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!