Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Távollátás. Mit tegyek?

Távollátás. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Új szemüvegem lesz, 12-én lesz kész. Két hónapig Spar-os szarojat használtam mert nem volt pénzem, elvoltam velük. De hirtelen nagyon rosszul lettem a munkahelyemen, úgy éreztem kifolyik a szemem, hányingetem is lett, haza kellett kéretőznöm kedden, és kértem 3 nap szabit.

Azt mondtam ezalatt pihentetem a szemem, hétfőn visszamegyek, és csütörtökig amíg kész lesz az új szemüvegem kibírom valahogy. De utólag nem vagyok benne biztos. 😂

Ti mit tennétek? Szerelek egy gyárban. A munkahelyemet se akarom kockáztatni, de megvakulni se akarok. Legszívesebben elmennék még hétfőtől csütörtökig táppénzre, de lelkifurdalásom van, ilyennel tp?

Ti hogy oldanátok meg?

szept. 5. 11:56
 1/1 anonim ***** válasza:
TP, ez nem játék
szept. 21. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!