Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit csináljak ha mosogatószer...

Mit csináljak ha mosogatószer ment a szemembe?

Figyelt kérdés

3 alkalommal kiöblítettem a szemem amit úgy csináltam, hogy a kezembe engedtem vizet és kinyitottam benne a szememet.

Most enyhén csíp de ez lehet a víztől is. Pirosodás nincs és már 10 perc telt el. Gondolkozom az ügyeleten..

jan. 19. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Semmi bajod nem lesz, majd elmúlik. A sampon is néha belemegy, csíp egy darabig de semmi gond
jan. 19. 11:30
 2/7 kutyafule4 ***** válasza:
79%
Ha nem akarsz hat órát az ügyeleten ülni, akkor ne. Pár óráig kényelmetlen lehet, aztán reggelre elmúlik.
jan. 19. 11:39
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Bő vízzel mosd ki. Ha irritáció lép fel menj az orvosi ügyeletre.
jan. 19. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Öblögesd!
jan. 19. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem rá is van írva, hogy szembe kerülés esetén bő vízzel ki kell mosni.
jan. 19. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Hacsak nem kezd el nagyon durván fájni, bepirosodni vagy homályos látás jelentkezik akkor felesleges ügyeletre menni
jan. 19. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:
van igazábol külön szemkimoso oldat bár ez föleg olyan cégeknél ahol ez általános probléma, de ha ez nincs akkor ha sima vízzel kimostad akkor semmi baja nem lesz szoval ne aggodj
jan. 19. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!